Disclaimer

Privacy

The Joy stelt geen persoonlijke gegevens, zoals e-mailadressen, aan derden ter beschikking zonder dat daarvoor eerst aan betrokkenen toestemming is gevraagd.
Informatie over bezoeken aan deze site gebruikt The Joy slechts voor technische en statistische doeleinden, bijvoorbeeld om de toegankelijkheid en werking van de site te verbeteren en/of de inhoud actueel te houden.

©Copyright

De gebruiksrechten van het logo zijn in handen van The Joy. Het is daarom niet toegestaan het logo zonder toestemming te gebruiken. Wie een activiteit organiseert waar The Joy bij betrokken is of een product ontwikkeld waarop het logo van The Joy komt te staan, kan na toestemming gebruik maken van het logo. Voor het gebruik van het logo zijn voorwaarden van toepassing. Deze zijn op te vragen bij de PR functionaris van The Joy.
Foto’s op deze website zijn geplaatst na overeenstemming met de rechthebbende. Het is daarom niet toegestaan om foto’s van deze website te gebruiken.

Aangeboden informatie

The Joy besteedt veel zorg aan het controleren van de informatie op deze website. Toch kan het zijn dat de informatie verouderd of incorrect is. Aan de informatie op www.thejoybennekom.nl kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Mocht op deze website een document of pagina voorkomen welke onjuiste of verouderde informatie bevat, dan wordt een reactie bijzonder op prijs gesteld. Graag reageren naar pr@thejoybennekom.nl

Verantwoordelijkheid

The Joy is niet verantwoordelijk voor informatie op internetpagina’s van derden waarnaar op deze site wordt verwezen of kan worden doorgelinkt.
Ook neemt The Joy geen verantwoordelijkheid voor de gevolgen van gebruik van de aangeboden informatie op deze website.